HSE-tjänster

HSE-experter för alla faser i projektets livscykel

Vår HSE-personal, som garanterar säkert arbete, tar gärna ett omfattande ansvar och stor del i projektets arbetsmiljöplanering samt säkerställer efterlevnad av arbetsmiljöskyldigheter.

Vi erbjuder HSE-tjänster både för utrustningsleverantörer, entreprenörer och projektets huvudansvariga beställarorganisationer. Ugglas lista över experter inkluderar personer som är specialiserade på arbetsmiljöledning och -planering, praktisk arbetsmiljöövervakning på arbetsplatsen och säkerheten på arbetsplatsen.

HSE-experter för både långa projekt och tillfälliga behov

Genom Uggla hittar man HSE-ledare, -experter, -chefer och -samordnare, exempelvis för kortare installationsprojekt eller för en längre expertuppgift som omfattar hela projektets livscykel.

HSE-övervakare i biovärmeanläggningsprojektet

Utrustningstillverkaren utförde installationer på entreprenad i biovärmeanläggningsprojektet och behövde en erfaren HSE-konsult med internationell erfarenhet. Vår konsult Olli passade perfekt för detta tack vare bland annat sitt Nebosh-certifikat. Då matchningen blev bra mellan vår konsult och kundens behov så blev Olli kvar hos kunden som konsult men i ett att deras nya projekt.

Letar du efter en projektpartner?

Ugglas tjänster anpassas efter din situation och behov. Lämna dina kontaktuppgifter och berätta kort om ditt projekt och behov så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.